Unettomuuden hoito luontaistuotteilla on suositeltavaa

Unettomuus, nukahtamisvaikeudet sekä –ongelmat ovat erittäin yleisiä, ja mitä vanhemmaksi ihminen tulee, niin sitä todennäköisempiä. Unettomuus saattaa johtua monesta eri tekijästä, kuten stressistä, matkustelusta, kiireestä, vuorotöistä ja monesta muusta asiasta. Lyhytaikainen unettomuus ei vielä ole huonoksi elimistölle ja menee usein itsestään ohi, mutta pitkään jatkuessa unettomuus saattaa muodostua todelliseksi riesaksi. Unettomuuden hoito luontaistuotteilla on kuitenkin onneksi todella tehokasta, ja pääset vaivastasi kotikonstein.

Unettomuuden hoito luontaistuotteilla on erittäin tehokas ja luonnollinen tapa hoitaa unettomuutta. Monesti haetaan lääkäriltä apua unettomuuden hoitoon, jolloin voidaan määrätä vahvoja unilääkkeitä, joissa on monia erilaisia sivuvaikutuksia, kuten aamutokkuraisuutta ja päänsärkyä. Tästä syystä on suositeltavaa ensiksi kokeilla luontaistuotteita, jotka auttavat unettomuuteen, ja usein myös parantavat sen kokonaan.

Unettomuuden hoito luontaistuotteilla

Unettomuuden hoitoon käytetään monenlaisia tapoja kotikonsteista aina vahvoihin unilääkkeisiin. Unettomuuden hoito luontaistuotteilla ja kotikonsteilla on erittäin suositeltavaa ennen kuin lähtee edes kokeilemaan reseptillä saatavia unilääkkeitä.

Unettomuuden hoito vaatii kärsivällisyyttä, sillä se ei tapahdu yhdessä yössä. Oikein ja säännöllisesti hoidettuna nämä luontaistuotteet kuitenkin ovat erittäin tehokkaita keinoja hoitaa unettomuutta.

Suositut tuotteet uniongelmiin ja unenlaadun parantamiseen
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
Melatoniinilisä
 • STR Melatoniini
  Suomen Terveysravinto Oy:n melatoniini on valmistettu ISO22000 standardin mukaan.
  Lunasta -20% alennus!
  SUOSITELTU!
Melaton+
 • Melaton+
  Markkinoiden vahvimmat 1.8 mg Melaton+ kapselit auttavat sinua nukahtamaan nopeasti.
  Rajoitettu erä - lunasta tarjous!
Sleep Guide
 • SleepGuide
  Kielen alle suihkautettava SleepGuide melatoniinisuihke auttaa nukahtamaan tehokkaasti.
  Katso tuotteen tiedot!
Circadin
 • Circadin
  Circadinia käytetään pääsääntöisesti hoitamaan yli 55-vuotiaiden unettomuutta.
  Hae resepti verkossa!

Melatoniini

Melatoniini on yleisin ja tehokkain luonnollinen unilääke, joka auttaa nukahtamisessa ja varmistaa tasaisen unen läpi yön. Melatoniinia esiintyy ihmisen aivoissa, ja se onkin toiselta nimeltään yöhormoni. Melatoniinia alkaa erittyä illalla pimeään aikaan. Sen tehtävänä on aloittaa nukahtamisprosessi ja valmistamaan kehoa lepoon. Joillain voi jostain syystä melatoniinin eritys kärsiä, jolloin sitä ei erity tarpeeksi ja nukahtamisesta tulee vaikeampaa, ja kesken yötä heräilystä saattaa tulla ongelma. Tällöin on hyvä ottaa avuksi luonnollinen melatoniini ravintolisä, joka lisää melatoniinin määrää nukahtamisvaiheessa.

Melatoniini otetaan noin 30-60 minuuttia ennen nukkumaan menemistä, jolloin sen piikki osuu juuri nukahtamisvaiheeseen. Melatoniinia saa tilattua ilman reseptiä tiettyyn määrän asti, sillä se on ainut luonnollinen unilääke. Melatoniini on hyvä luontaistuote unettomuuteen. Melatoniinia on lyhyt- ja pitkävaikutteista, joista pitkävaikutteiseen tarvitsee lääkäriltä reseptin. Usein univaikeuksiin kuitenkin riittää jo lyhytvaikutteinen melatoniini. Unettomuuden hoito luontaistuotteilla on turvallisin ja usein riittävä hoito unettomuuteen. Unta parantavat luontaistuotteet pitävät huolen siitä, että nukahdat nopeasti ja siitä, että uni jatkuu tasaisena aamuun asti.

Lääkkeet helposti ja turvallisesti unettomuuden hoitoon verkkoapteekkimme kautta Katso hoidot tästä Nuoli

Mielialan kohottaminen

Mielialan kohottaminenUnettomuuden yhtenä syynä on usein stressi ja pahimmassa tapauksessa masennus. Stressi aiheuttaa kehossa melatoniinin vähentymisen ja stressaavat ajatukset valtaavat mielen, kun päivän vauhti pysähtyy sänkyyn mentäessä. Usein stressaantunut ihminen alkaa väkisin ajattelemaan stressiä aiheuttavia asioita, jolloin nukahtamisesta tulee entistä vaikeampaa. Tämä johtaa myös siihen, että unenlaatu kärsii, jolloin herääminen keskellä yötä on todennäköisempää ja seuraavana päivänä väsyttää.

Mielialaa on mahdollista kohottaa 5-HTP serotoniini ravintolisällä. Serotiniini on hormoni, jota vapautuu elimistössä ja se toimii aivojen välittäjäaineena. Serotoniinin puute aiheuttaa uupumusta, väsymystä ja mielialanvaihteluita. Se on luonnollinen apu stressistä ja masennuksesta kärsivälle ihmiselle, jolla on nukahtamisvaikeuksia.

Unettomuuden hoitamatta jättäminen

Jos unettomuutta ei hoideta, saattaa se pitkään jatkuessa alkaa muodostamaan useita muitakin ongelmia. Uni on ihmisille erittäin tärkeää ja riittävän unen saaminen varmistaa elintoimintojen normaalin toiminnan.

DreamWell
Unettomuuden hoitamatta jättäminen saattaa aiheuttaa seuraavia ongelmia:

 • Ylipainoa
 • Migreeniä
 • Korkeaa verenpainetta
 • Sydänongelmia
 • Seksuaalisen halun vähenemistä
 • Masennusta
 • Muistihäiriöitä
 • Vastustuskyvyn heikkenemistä

Kyseessä on siis ongelma, josta saattaa muodostua vakaviakin muita ongelmia, jos unettomuutta ei hoideta kuntoon. Unettomuuden hoito luontaistuotteilla on hyvä ja helppo tapa aloittaa unettomuuden hoito kotona. Näillä tuotteilla hoidettuna unettomuus yleensä parin viikon aikana alkaa parantumaan, ja unenlaatu nousee merkittävästi. Luontaistuotteilla hoidettuna varmistat sen, että hoitomuodot ovat turvallisia ja luonnollisia, jolloin saavutetaan terveellinen lopputulos. Reseptilääkkeitä kannattaa välttää viimeiseen asti, sillä ne usein aiheuttavat ikäviä sivuvaikutuksia. Unettomuuden hoito kotikonstein on paras ja turvallisin ratkaisu uniongelmiin.

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab