Näin löytyvät parhaat urheiluliivit isorintaiselle

Etusivu » Näin löytyvät parhaat urheiluliivit isorintaiselle
Sisältö ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Sinun ei tule käyttää tällä sivustolla julkaistua sisältöä sairauden tai terveysongelman diagnosoimiseksi. Sivu saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Oikeiden urheiluliivien löytäminen on tärkeää, jotta liikkuminen pysyy nautinnollisena. Tässä vinkit, joiden avulla löytyy sopivat urheiluliivit isorintaiselle.

Urheiluliivit ovat tärkeässä roolissa liikkuessa. Parhaita urheiluliivejä ei huomaa, koska ne takaavat sopiva tuen ja mukavuuden liikkuessa. Mutta oikeanlaisten urheiluliivien löytäminen ei aina ole helppoa, varsinkaan jos olet isorintainen. Tärkeätä on valita urheiluliivit kiinnittämällä huomiota juuri näihin alla mainittuihin seikkoihin.

Suositut urheiluliivit näistä verkkokaupoista
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)

Tunnista kokosi

Urheiluliivien valinta alkaa aina rintojen koon mittaamisella. Jokaisen naisen tulee tietää rintojen koko, koska muuten liivien osto on pelkkää hakuammuntaa. Liian löysät liivit eivät anna tarvittua tukea urheillessa, kun taas liian tiukat urheiluliivit voivat tehdä liikkumisesta epämiellyttävää. Jos liivit eivät istu hyvin, saatat huomaamattasi ryhtyä välttelemään liikuntaa tai voit liikkua huonossa asennossa, aiheuttaen itsellesi esimerkiksi lihaskramppeja.

Rintojen mittaamisessa mitta tulee ottaa sekä rintojen alta, että päältä. Tässä vinkit mittaamiseen:

  • Mittaa rinnanalusmitta paljaalta iholta heti rintojen alta. Mittanauhan tulee olla vaakasuorassa ja napakasti, mutta kiristävästi, rintojen alla.
  • Mittaa rintojen ympärys laittamalla mittanauha rintojen päälle, niiden korkeimpaan kohtaan. Mittanauha saa olla hieman löyhempi.
  • Laske erotus sentteinä miinustamalla rintojen ympärysmitta rintojen alusmitalla. Tämä kertoo kuppikokosi.

Kirjoita mitat ylös ja varmista aina millainen valitsemasi tuotteen kokotaulukko on. Tämä löytyy yleensä netistä ja esimerkiksi kuppikoot voivat vaihdella merkistä toiseen, joten mittojen tarkistaminen kannattaa aina. Älä koskaan osta liivejä tarkistamatta koon sopivuutta.

Mitä isorintaisen tulee ottaa huomioon liivejä valittaessa?

Kun tiedät sopivan kokosi voit ryhtyä etsimään ne parhaat urheiluliivit isorintaiselle. Liivien valinnassa tulee kiinnittää huomiota kolmeen tärkeään seikkaan:

Yksittäiset kupit ovat paremmat isorintaisille

Kompressoivat urheiluliivit eivät yleensä anna riittävää tukea kun haussa ovat urheiluliivit isorintaisille naisille. Yksittäiset kupit urheiluliiveissä tukevat isorintaisten ryhtiä paremmin ja siten kaarituelliset ja niin sanotut kuppiliivit ovat parempi vaihtoehto.

Leveät olkaimet parantavat tukea

Parhaat urheiluliivit isorintaiselle on usein varustettu leveillä olkaimilla. T-olkaimet sopivat paremmin pienirintaisille, joten suosi leveitä ja säädettäviä olkaimia.

Kiinnitettävät usein päälle puettavia liivejä paremmat

Tämän lisäksi hyvät urheiluliivit isorintaiselle ovat kiinnitettävät, eivätkä päälle puettavat. Toppimaiset liivit eivät anna isorintaisille riittävästi tukea ja ne ovat hyvin hankalat pukea ilman liivien venymistä, joten vältä niiden ostoa. Isorintaisten urheiluliivit kiinnitetään hakasten avulla, jotta liivit tukevat ryhtiä ja pysyvät paikoillaan paremmin.

Mieti urheiluliivien tarkoitusta

Näiden vinkkien lisäksi on tärkeä pitää mielessä urheiluliivien tarkoitus. Mitä enemmän liikuntamuotosi pitää sinut liikkeessä, kuten juoksu ja pallolajit, sitä enemmän tarvitsen tukea. Tällöin liivien tulee olla tarpeeksi napakat. Hieman rauhallisemmat lajit kuten jooga ja venyttely eivät vaadi urheiluliiveiltä aivan niin paljon tukea. Mikäli lajisi saa sinut välillä makaamaan selällään, kannattaa liivien kiinnityksen olla niiden edessä, jotta hakaset eivät paina selkääsi.

Pidä huoli urheiluliiveistäsi

Kun löydät parhaat urheiluliivit, niistä kannattaa pitää hyvää huolta. Urheiluliivien oikeanlainen huolto vaikuttaa niiden kestoon ja varmistaa, ettet menetä niiden hyvää mukavuutta ja ryhtiä heti ensimmäisten kertojen jälkeen. Tässä kolme vinkkiä, jotka pidentävät urheiluliivien ikää:

  • Huuhtele liivit kylmällä vedellä
  • Vältä pehmentäviä ja valkaisevia pesutuotteita
  • Älä käytä pesukoneen kuivausohjelmaa urheiluliivien kuivaamiseksi

Urheiluliivit tulee vaihtaa yleensä noin 9-14 kuukauden välein, mikäli noudatat yllä mainittuja hoito-ohjeita. Osta kuitenkin uudet liivit heti, jos liivit alkavat ohentua tai hajota.

Jätä kommentti