Esittelyssä paras ummetuslääke

Ummetus on ikävä vaiva, jota voi hoitaa monin eri keinoin. Mikä on siis paras ummetuslääke helpottamaan oloa nopeasti?

Ummetus on varsin yleinen vaiva, joka aiheuttaa ongelmia ulostamisessa. Sen syyt voivat johtua ruokavaliosta tai erilaisista terveydellisistä syistä. Ummetus ei varsinaisesti ole vaarallista ja sen hoito onnistuu niin lääkkeiden kuin kotikonstienkin avulla. Tässä vinkit, joiden avulla löytyy paras ummetuslääke jokaiselle.

Parhaat tuotteet ummetukseen ja ruoansulatusvaivoihin

Artikkeli jatkuu tuotteiden jälkeen...
Suosituin
Intensive Colon Cleanse
Intensive Colon Cleanse
Suunniteltu helpottamaan ummetusta, ilmavaivoja ja turvotusta. Tukee suoliston hyvää bakteerikantaa.
10pv puhdistuskuuri!
Osta täältä »
Movicol Plain
Movicol Plain
Movicol Plain on ummetuksen hoitoon käytettävä neutraalinmakuinen jauhe annospusseissa.
Ummetuslääke!
Osta täältä »
Devigest ADS
Devigest ADS
Rauhoittaa levotonta ruoansulatusta ja antaa sinulle mielenrauhan. Luonnollinen lisäravinne, ei sivuvaikutuksia
Toimii nopeasti!
Osta täältä »

Esittelyssä viisi ummetuslääkettä

Alla esittely viidestä erilaisesta ummetuslääkkeestä, joista voi olla apua ummetuksen hoidossa. Lääkkeet on saatavilla esimerkiksi nettiapteekeista.

1. Movicol

Movicol lääkeMovicol on paras ummetuslääke silloin, kun haussa on helppokäyttöinen ja nopeasti toimiva lääke. Jauhe sekoitetaan veteen ja tuote nautitaan yhdestä kolmeen kertaan päivässä. Lääkettä käytetään korkeintaan kahden viikon ajan.

Movicolin vaikuttava aine on makrogoli. Se ei imeydy suolistoon, vaan auttaa kosteuttamaan ulostetta. Tämä tekee ulostamisesta helpompaa, sillä uloste liikkuu suolistossa helpommin. Tuote on itsehoitolääke, joka on saatavilla esimerkiksi täältä.

2. Laxoberon

Laxoberon on nopeavaikutteinen ummetuslääke. Se pehmentää ulostetta ja aktivoi suolen toimintaa. Tuotteen vaikutus alkaa noin 6-12 tunnin kuluttua lääkkeen nauttimisesta. Laxoberonia suositellaan nautittavaksi noin 10 tippaa illalla, jolloin ulostaminen olisi helppoa heti aamusta. Tipat voi sekoittaa ruokaan ja niitä voi nauttia korkeintaan 20 tippaa päivän aikana. Laxoberon on paras ummetuslääke tilapäisen ummetuksen hoitoon.

3. Fybogel Mebeverine

Mikäli kärsit ärtyneen suolen oireyhtymästä (IBS), voi Fybogel Mebeverine olla sinulle paras ummetuslääke. Se on kehitelty juuri ärtyneen suolen oireyhtymästä johtuvan ummetuksen hoitoon. Tämä yhdistelmälääke sisältää psylliumin kuorta sekä mebeveriinihydrokloridia. Jälkimmäinen ehkäisee tehokkaasti vatsan kouristelua, lievittäen ummetuksen aiheuttamaa kipua.

Fybogel Mebeverine on jauhe, joka sekoitetaan veteen. Liuos tulee nauttia kaksi kertaa päivässä, mutta joskus lääkäri voi suositella suurempia määriä. Lääke on reseptilääke.

4. Duphalac

Duphalac ummetuslääkettä voi käyttää säännöllisesti tai tilapäisen ummetuksen hoitoon. Se pehmentää ulostamista sekä parantaa suoliston bakteerikantaa. Lääkkeen vaikuttava ainesosa on laktuloosi, joka helpottaa ummetuksen oireita. Lääke ei imeydy vaan etenee aina paksusuoleen saakka auttamaan ummetuksessa. Tuote soveltuu lapsille ja sen voi nauttia esimerkiksi ruuan kanssa.

5. Vi-Siblin

Vi-Siblin on rohdosvalmiste, joka on saatavilla ilman reseptiä. Se on paras ulostuslääke ummetuksen lisäksi heille, jotka kärsivät löysästä suolesta. Rohdosvalmiste lisää kuidun määrää suolistossa, mikä tekee ulostamisesta helpompaa. Valmiste normalisoi lisäksi suoliston toimintaa.

Tuotteen vaikuttava aine on ispaghulansiemenkuori. Jos etsinnässä on paras ummetuslääke lapselle, tämä tuote soveltuu kaikille yli 12-vuotiaille. Annospussi sekoitetaan veteen tai kiinteän ruuan joukkoon. Tuotetta voi käyttää päivittäin pienemmissä annoksissa.

Paras ummetuslääke löytyy joskus keittiöstä

Ummetuksen hoitoon voi ottaa avuksi luonnon omat kikat. Luontaistuotteet tuovat helpotusta yleensä varsinkin heti ummetuksen aluettua. Luontaistuote voi olla paras ummetuslääke lapselle, sillä niiden käyttöön ei sisälly varsinaisia haittavaikutuksia.

Luonnon oma paras ummetuslääke on usein:

  • Probiootit, joita löytyy ravinnelisien lisäksi jugurtista
  • Kalaöljy, eli omega-3 rasvahapot
  • Kuitupitoinen ruoka, kuten kasvikset ja marjat

Muista lisäksi juoda paljon vettä kun kärsit ummetuksesta. Vesi auttaa kehoa poistamaan kuona-aineita ja riittävä vedensaanti voi helpottaa ummetuslääkkeitten tehoa. Jos kärsit ummetuksesta usein, kannattaa erilaiset kuitulisät ottaa käyttöön. Aktiivikivihiili voi esimerkiksi parantaa ruuansulatuksen toimintaa.

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab