Vihreä tee laihdutuksessa

Etusivu » Vihreä tee laihdutuksessa
Sisältö ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Sinun ei tule käyttää tällä sivustolla julkaistua sisältöä sairauden tai terveysongelman diagnosoimiseksi. Sivu saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Vihreä tee on ansainnut paikkansa terveellisten ruokien listalla. Se sisältää paljon antioksidantteja, on vähäkalorinen sekä nesteyttää kehoa. Nämä yhdistelmät kiihdyttävät aineenvaihduntaa sekä auttavat polttamaan rasvaa ja näin vihreä tee laihdutus –trendi on valmis.

Vihreän teen suosio on jo tuhansia vuosia vanha ja varsinkin Aasian maissa, kuten Kiinassa se on erittäin suosittu juoma veden ohella. Laihduttajien keskuudessa siitä on tullut erittäin suosittua juuri sen painonhallinnassa auttavien ominaisuuksien vuoksi.

Suositut vihreät teet
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)

Tämän terveellisen juoman teho perustuu flavonoideihin, jotka vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja pitävät huolen siitä, että rasva ei pääse varastoitumaan kehoon. Sen teho ei kuitenkaan itsessään auta vielä laihtumaan, vaan ohessa pitää olla terveellinen ruokavalio sekä paljon liikuntaa. Näitä yhdistelemällä vihreä tee voi auttaa laihduttamisessa. Vihreä tee auttaa myös hallitsemaan syömistä, sillä se pitää olon kylläisenä.

Kuinka paljon vihreää teetä pitäisi juoda?

Vihreän teen vaikutuksista painonhallintaan ja –pudotukseen on tehty useita tutkimuksia. University of Maryland Medical Center suosittelee kahdesta kolmeen kuppia vihreää teetä per päivä riippuen teen merkistä. Vihreä tee laihdutus -trendi ei ole siis mikään myytti.

Koska vihreää teetä pitäisi juoda?

Vihreä tee sisältää myös kofeiinia kahvin tavoin, joten sen juomista tulisi välttää illalla ennen nukkumaan menoa. Esimerkiksi aamulla voi kahvin korvata vihreällä teellä ja päivällä nauttia ennen lenkille lähtöä kupin teetä energian saamiseksi. On tutkittu, että vihreän teen vaikutus laihdutuksessa optimoidaan korkeasykkeisellä urheilusuorituksella, kuten juoksulenkillä. Vihreä tee auttaa sinua laihtumaan sekä antaa sinulle tärkeitä terveellisiä antioksidantteja. Vihreä tee pitää huolen aineenvaihdunnan toiminnasta, ja varmistaa, että vatsasi toimii niin kuin pitääkin.

Vihreää teetä saa myös kofeiinittomana, joten sitä voi juoda myös ennen nukkumaan menoa. Kofeiiniton vihreä tee sopii myös niille, joiden tulee välttää kofeiinia.

Vihreän teen terveysvaikutukset

Vihreällä teellä on laihdutuksen lisäksi useita muita terveysvaikutuksia. Sen sisältämä L-teaniini sekä kofeiini auttavat aivojen toiminnassa. Vihreä tee ei sisällä niin paljon kofeiinia kuin kahvi, joten sen antama ”potku” on paljon rauhallisempi, mutta silti riittävä parantamaan vireyttä. Tämä vireys auttaa sinua selviytymään paremmin päivän askareista sekä myös urheilusuorituksista. Jos vaikka ennen lenkkiä on hieman uupunut olo, niin juo kuppi tai kaksi vihreää teetä, joka antaa piristävän vaikutuksen. Lenkillä tehostat sen laihduttavaa vaikutusta, jolloin lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Vihreä tee laihdutusKofeiinin antama piristys auttaa myös urheilusuorituksissa, ja näin ollen pystyt polttamaan enemmän rasvaa. Kovemmalla treenillä aineenvaihdunta kiihtyy ja päivittäinen kalorikulutus nousee.

Vihreän teen antioksidantit saattavat alentaa myös riskiä sairastua erilaisiin syöpiin. Teen vaikutusta on tutkittu paljon erityisesti rinta- ja eturauhassyöpiin. (Maidon lisääminen teehen alentaa antioksidanttien toimintaa, joten sitä olisi syytä välttää)

Millaista vihreää teetä tulisi juoda?

Vihreää teetä saa nykyään vaikka minkälaista. Jo kauppojen hyllyillä valikoima on usein erittäin laaja. Teetä on uutteena, kapseleina ja perinteisenä pussiteenä. Tämän lisäksi netin luontaistuotekaupat tarjoavat vielä oman lisäyksen valikoimiin, joten valinta saattaa olla erittäin haastava.

Olemme tähän alle keränneet netin suosituimpia vihreä tee laihdutus -tuotteita, jotka auttavat laihdutuksessa. Kaikki alla olevat luontaistuotekaupat ovat luotettavia ja menestyneitä yrityksiä, joiden valikoimista löytyy jos jonkinlaisia tuotteita. Kannattaa ehdottomasti selata samalla myös muu valikoima, niin säästää postikuluissa, kun saat samaan tilaukseen kaikki tarvitsemasi tuotteet.

Paras vihreä tee laihdutukseen, on sellainen tee, joka on mahdollisimman puhdas. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä ei ole makeutettu, ja siihen ei ole lisätty mitään muuta. Kannattaa etsiä sellainen vihreä tee, joka on 100% vihreää teetä eikä sisällä mitään muuta makua.

Vihreää teetä on myös mahdollista saada kapselin muodossa. Vihreä tee kapselit ovat myös erittäin suosittuja laihdutustuotteita. Niitä voi ostaa monista eri luontaistuote- ja lisäravinnekaupoista.

Jätä kommentti