Erektiohäiriö itsehoito – Hyödynnä tehokkaat hoitokeinot

Erektiohäiriö on yksi miesten pahimmista peloista. Erektiohäiriö on tila, jossa mies ei onnistu saamaan tai ylläpitämään erektiota seksuaalisessa kanssakäymisessä. Vaivaa ei tulisi missään nimessä häpeillä ja siihen on olemassa monia tehokkaita hoitokeinoja.

Erektiohäiriö on todella yleinen ympäri maailman. Tämän vuoksi vaivaan on kehitetty myös monia itsehoitomenetelmiä lääkkeiden sijaan. Erektiohäiriö itsehoito onnistuu esimerkiksi erilaisia luonnollisilla lisäravinteilla, mutta elämäntavoillakin voi vaikuttaa paljon häiriön syntyyn.

Terveellinen Elämä suosittelee Viagro -lisäravinnetta erektioiden vahvistamiseen – kokeile ilmaiseksi!

Viagro erektiolääke

Erektiohäiriön syyt

Jokaisella miehellä voi olla ongelmia suorituskyvyssä ajoittain. Erektiohäiriöksi tila todetaan vasta, kun ongelma on säilynyt viikkoja tai kuukausia kerrallaan. Erektiohäiriön syyt voivat olla kaikkea sairauksista parisuhteen ongelmiin.

Sairauksista muun muassa valtimotauti voi usein olla erektiohäiriön syy. Kun verisuonet ovat tukkeutuneet tai kutistuneet, voi erektion saavuttaminen tai sen ylläpitäminen olla hankalaa. Muita mahdollisia erektiohäiriötä aiheuttavia sairauksia ovat esimerkiksi MS-tauti ja diabetes.

Parisuhteen ongelmat, stressi ja muut henkistä hyvinvointia rasittavat asiat voivat aiheuttaa erektiohäiriön. Elämäntavat ovat usein myös syynä erektiohäiriölle. Yleisimmin erityisesti ylipaino, tupakointi ja runsas alkoholinkäyttö aiheuttavat erektio-ongelmia.

Erektiohäiriö itsehoito – elämäntavat

Erektiohäiriön syynä ovat yhä useammin huonot elämäntavat. Tästä syystä paras erektiohäiriön itsehoito on elämäntapojen korjaaminen. Jos siis kärsit erektiohäiriöstä, kokeile seuraavia elämäntapamuutoksia:

  • Vaihda roskaruoka kotitekoiseen
  • Harrasta liikuntaa säännöllisesti
  • Lopeta tupakointi
  • Hillitse alkoholinkäyttöäsi

Ruokailutottumukset on hyvä laittaa kuntoon erektiohäiriön välttämiseksi. Ylipaino on erektiohäiriön suuri riskitekijä, joka voi lisäksi johtaa muihin erektiohäiriön riskiä lisääviin sairauksiin. Myös liikunnan harrastaminen auttaa pitämään linjat kunnossa yhdessä terveellisen ruokavalion kanssa. Kokkaa siis ruokasi itse, ja pyhitä edes 30 minuuttia päivässä kevyelle liikunnalle!

Tupakoinnin lopettamisesta ja alkoholin kohtuukäytöstä aina puhutaan terveysongelmien yhteydessä. Erektiohäiriö itsehoito on suositeltavaa, joten nämä vinkit todella kannattaa ottaa todesta. Tupakointi ja runsas alkoholinkäyttö kutistavat verisuonia, mikä vaikuttaa suuresti erektioon. Liiallinen alkoholinkäyttö myös usein lisää ongelmia parisuhteessa ja vaikuttaa tälläkin tavoin makuuhuoneessa.

Potenssia parantavat luontaistuotteet

Kun puhutaan erektiohäiriön itsehoitoon käytettävistä lisäravinteista, monet sekoittavat valmisteet lääkkeisiin. Erektiohäiriön hoitoon on kuitenkin olemassa lisäravinteita, jotka ovat ainesosiltaan täysin luonnollisia. Erektiohäiriön hoidon luonnolliset lisäravinteet ovat erinomainen vaihtoehto, kun terveelliset elämäntavat eivät ole tarpeeksi.

Luonnollisten ainesosiensa ansiosta valmisteet ovat lääkkeitä parempi vaihtoehto. Luonnolliset erektiohäiriön itsehoitoon valmistetut lisäravinteet sisältävät tavallisesti ainesosia, joiden on tutkittu:

  • vilkastuttavan verenkiertoa
  • helpottavan masennusta
  • ja lisäävän seksihaluja.

Vilkastunut verenkierto, virkeämpi mieli ja seksihalujen parantuminen kaikki vaikuttavat merkittävästi erektioon. Verenkierron parantuminen muun muassa lisää ja voi jopa pidentää suorituskykyä. Lisäravinteiden parantama libido ja positiivinen mieli puolestaan pitävät huolen psyykkisestä puolesta.

Viagro erektiolääke

Muut keinot erektiohäiriöiden hoitoon

Joskus erektiohäiriön syynä voi olla fyysisten ongelmien sijaan ongelmat parisuhteessa. Jos tämä on syynä erektiohäiriöön, on paras itsehoitomenetelmä kumppanin kanssa asioiden selvittäminen. Asioiden läpi keskusteleminen on paras alku, ja joissain tapauksissa jopa parisuhdeterapia voi olla tarpeen.

Avoimuus ja toisen huomioon ottaminen kantavat pitkälle. Makuuhuoneesta tulisi tehdä jälleen miellyttävä paikka. Erektiohäiriön hoidossa on myös tärkeää pysyä kärsivällisenä, olipa syynä sitten fyysinen tai psyykkinen syy.

Fyysisissä erektiohäiriön syissä ongelma on yleensä heikentynyt verenkierto penikseen. Lyhytkestoinenkin erektio parantaa verenkiertoa, mikä hiljalleen johtaa parempaan suorituskykyyn. Psyykkiset syyt, kuten stressi ja parisuhdeongelmat, ovat myös selätettävissä, mutta vaativat ajoittain vieläkin enemmän kärsivällisyyttä kuin erektiohäiriön fyysiset syyt.

Jaa tämä artikkeli:

Mistä apua haluttomuuteen?

Mistä apua haluttomuuteen?

Seksiä tunkee usein tajuntaamme ovista ja ikkunoista. Mutta mitä jos sinua ei yksinkertaisesti haluta? Vierelläsi voi olla kiva puoliso ja
Monipuolisesti tietoa ja apua uupumukseen

Monipuolisesti tietoa ja apua uupumukseen

Jos päivät tuntuvat vaikeilta jaksaa aamusta iltaan ja sinä olet jatkuvasti väsynyt, voi kyseessä olla uupumus. Apua uupumukseen löytyy helposti
Eturauhasen liikakasvu: oireet sekä vaivan hoito

Eturauhasen liikakasvu: oireet sekä vaivan hoito

Ikääntyminen tuo mukanaan monenlaisia haasteita ja miehillä yksi yleisimmistä on eturauhasen liikakasvu. Eturauhasen liikakasvu oireet voivat ilmaantua yllättäen ja vaiva

Vastaa