Fitnessbloggaaja kumoaa myytin naisten salilla käymisestä

Jokainen nainen joka nostelee painoja kuntosalilla tietää varmasti kuinka hyvä ja onnistunut olo rankan treenin jälkeen tulee. Jokainen nainen varmasti on myös kuullut, että kuntosalilla lihakset kasvavat liian isoiksi, ja vartalosta tulee miehekäs. Tämä on kuitenkin ihan täysi myytti.

Raskaiden painojen nostaminen ei todellakaan vaadi isoja miehekkäitä lihaksia, vaan erittäin pienikokoisetkin naiset jaksavat nostella uskomattoman raskaita painoja. Tämä johtuu täysin siitä, että heidän kroppansa on rakentunut puhtaasta lihaksesta. Jokainen joka omistautuu treenaamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin pystyy saavuttamaan samoja tuloksia, ja saamaan lihasta niihin paikkoihin kuin haluaa.

Tästä huolimatta on edelleen erittäin yleisessä uskossa, että painoja nostamalla naisilla lihakset kasvaisivat erityisen nopeasti liian suuriksi, ja näin saisit miehisiä piirteitä. Tämä ei kuitenkaan ole millään tavalla totta. Yksi nainen joka kyllästyi jatkuvasti kuuntelemaan tätä samaa myyttiä on Kelsey Wells. Hän on fitnessbloggaaja, jonka elämää seuraa yli 850 000 ihmistä Instagramissa. Hän on itse kuullut näitä klassisia kommentteja kuten: “Varovasti ettet kasva liian isoksi” tai “Painojen nostelu ei ole naisellista”.

Kelsey kommentoi asiaa näin: “Ainut asia mistä naisen pitää olla varovainen on se, että olet oma itsesi.”

On edelleen valitettavan yleistä se luulo, että painojen nostelu ja kuntosalilla käyminen ei ole naisellista, ja ainut mitä sillä saavuttaa on isot miehekkäät lihakset. Kelsey pitää itseään naisellisena naisena, mutta sanoo, että salilla hän tuntee itsensä kaikkein kauneimmaksi. “Painojen nostelu on 100% kaunista ja naisellista” ihan niin kuin tanssikin, koulutus, avioliitto, äitiys tai ihan mikä tahansa muu asia.

“Kauneutta on missä tahansa jutussa mitä ikinä teetkään, kunhan sinä itse nautit ja pidät siitä. Yksinkertaisesti sinussa itsessäsi on se kauneus, se pitää vain nähdä. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa miltä näytät. Tämän takia ei kannata kuunnella muiden mielipidettä ulkonäöstäsi tai stressata yhteiskunnan kauneusihanteita. Kiinnitä huomiota niihin hetkiin elämässäsi, jolloin tunnet itsesi kauniiksi. Mitä ikinä teetkään juuri silloin, niin tee lisää sitä.”

Lähde: Independent

Instagram: https://www.instagram.com/kelseywells/

Kelsey Wells: www.kelseywells.com


Cialis (Tadalafiili) – Tietoa erektiolääkkeestä ja sen tilaamisesta

Cialis (Tadalafiili) – Tietoa erektiolääkkeestä ja sen tilaamisesta

Cialis on yksi suosituimmista erektiolääkkeistä. Alla kattava katsaus siihen kuinka lääke toimii, kenelle se soveltuu ja kuinka lääke on mahdollista
Mistä tunnistaa B12-vitamiinin puute?

Mistä tunnistaa B12-vitamiinin puute?

B12-vitamiinin puute voi aiheuttaa joukon erilaisia oireita ja muutoksia kehon hyvinvoinnissa. Lue tästä, mitkä ovat tämän vitamiinin puutostilan yleisimmät oireet.
Onnistuuko verenpaineen mittaus makuulla?

Onnistuuko verenpaineen mittaus makuulla?

Verenpaineen seuranta kotona on paras tapa pysyä selvillä verenpainearvoista. Mutta onnistuuko verenpaineen mittaus makuulla? Kotiseuranta on ehdottoman tärkeää, jos kärsit