9 vinkkiä reisien kiinteytykseen

Kauniisti kiinteytyneet ja muodokkaat reidet ovat monen naisen unelma, joita ihannoidaan urheilulehdistä, mainoksista ja televisiosta. Mikään yksittäinen harjoitus, dieetti tai rasvanpoltto niksi ei yksissään vielä riitä, sillä rasvanpoltto paikallisesti ei ole mahdollista, vaan rasva palaa tasaisesti koko kehosta. POPSUGAR on kuitenkin listannut 9 vinkkiä, joilla saat reisistäsi kiinteämmät ja muodokkaat.

Vihreä Kahvi

Säännöllinen liikunta

Liikunta tekee hyvää koko keholle, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kalorien polttaminen liikkumisella varmistaa sen, että rasva palaa tasaisesti koko kehosta. Juoksulenkki, pyöräily ja kuntosaliharjoittelu ovat erittäin tehokkaita jalkojen treenaukseen. Noin tunnin mittainen harjoittelu neljästä viiteen kertaan viikossa polttaa tehokkaasti rasvaa sekä kiinteyttää jalkojen lihaksia.

Korkeasykkeinen liikunta

PorrasjuoksuLiikkuessa on hyvä pitää huolta, että se on tarpeeksi nopeatempoista ja syke nousee korkealla. Juostessa sekä pyöräillessä kannattaa suosia mäkijuoksuja, ja valita pyöräreitti, niin että se sisältää paljon ylämäkiä. Korkeasykkeisempi liikunta, jossa sydän joutuu pumppaamaan enemmän verta polttaa paremmin rasvaa, sillä silloin koko keho joutuu tekemään enemmän töitä.

Aamupala

Pidä huoli, että syöt joka aamu tukevan aamupalan, jolla saat päivän hyvin käyntiin. Aamupala laittaa aineenvaihdunnan käyntiin ja auttaa vähentämään kalorisaantia päivän aikana. Aamupalan tulisi sisältää hiilihydraatteja sekä proteiinia, joka pitää sinut täynnä pitkään. Näin jaksat päivän aikana paremmin ja töiden jälkeen on vielä energiaa liikuntasuoritukseen.

Välipalat

Välipalat ovat tehokkaita keinoja vähentää koko päivän aikana kertyvää kalorimäärää. Pieni kevyt välipala pitää nälän loitolla, jolloin ei tule niin helposti syötyä liikaa ruokaa. Suosi proteiini- ja kuitupitoisia välipaloja.

Kiinteytä lihaksia

Kun rasva palaa jaloista pois, niin alkaa lihaksia erottumaan paremmin. Tällöin pitää varmistaa myös, että on jotain lihaksia mitä rasvan alta paljastuisi. Kuntosaliharjoittelu on erittäin tehokas tapa muokata jalkojen muotoa ja kiinteyttää jalkojen isoja lihaksia. Taka- ja etureisien treenaamiseen on erittäin paljon erilaisia harjoitteita, joista kyykky ja jalkaprässi ovat yleisimpiä. Voima- ja kestävyysharjoitteita kannattaa molempia suosia, joissa toisessa rakennetaan kokoa lihaksiin, kun taas toisessa lihasta muokataan kiinteämmäksi.

Pidä kirjaa

Harjoittelun ja liikunnan ohella on myös yhtä tärkeää, ellei jopa tärkeämpää pitää huoli ruokavaliosta. On hyvä pitää kirjaa siitä, mitä päivän aikana syö ja seurata omaa kalorisaantia. Kun olet kirjannut ylös seuraavan päivän ruoat ja niiden sisältämät kalorit, niin on helpompi pysyä tavoitteissa ja noudattaa terveellistä ruokavaliota.

Veden juonti

Vettä tulisi jokaisen aikuisen juoda päivän aikana vähintään 2 litraa. Vesi ei sisällä yhtään kaloreita ja on paras mahdollinen janojuoma. Nauti vettä tasaisesti läpi päivän, jolloin kehossa pysyy jatkuvasti riittävä nestetasapaino yllä. Tämä helpottaa liikunnassa ja pitää hyvän olon läpi päivän.

Lepo

Riittävä lepo on myös pakollista painonpudotuksen ja liikunnan ohella. Jos keho ei saa tarpeeksi lepoa, niin se ei palaudu liikunnan aiheuttamasta rasituksesta. Pitkään jatkunut rasitustila saattaa helposti johtaa kipeyteen. Väsymys saa myös ihmiset helpommin syömään herkkuja, joissa on korkeat sokeripitoisuudet.

Perimä

Joillain on luonnostaan jo muodokkaat jalat, jotka ovat saatettu periä. Monesti saattaa siskoilla ja äidillä olla kaikilla muodokkaat jalat, joihin saa helpommin lihasta ja kiinteytys onnistuu nopeammin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö kaikilla olisi mahdollista saada omista reisistään kauniin kiinteät ja muodokkaat. Jokainen ihminen on erilainen ja on hyvä muistaa, että oli reidet sitten millaiset tahansa, niin omaa kehoa pitää rakastaa ja arvostaa.

Vihreä Kahvi

Jaa tämä artikkeli:

Ripsien kasvatus seerumi on tehokas apu ripsien kasvatukseen

Ripsien kasvatus seerumi on tehokas apu ripsien kasvatukseen

Kauneusmaailma on täynnä erilaisia seerumeita, joilla lupaillaan usein kuuta taivaalta. Seerumeita silmäilemällä erityisesti ripsien kasvatus seerumi voi kuulostaa humpuukilta. Mutta
Uudet potenssilääkkeet ovat luonnon oma lääke erektiohäiriöiden hoitoon

Uudet potenssilääkkeet ovat luonnon oma lääke erektiohäiriöiden hoitoon

Erektiohäiriöt ja haluttomuus voivat olla kiusallinen vaiva. Ongelmaan on kuitenkin olemassa monenlaisia lääkkeitä ja uudet potenssilääkkeet ovat kokeilemisen arvoinen juttu.
Näin tunnistat kakkostyypin diabetes oireet ajoissa

Näin tunnistat kakkostyypin diabetes oireet ajoissa

Kakkostyypin diabetes oireet voivat olla niinkin salakavalat, ettet tunnista oireita ennen kuin diabetes on aiheuttanut suurempaa haittaa kehossasi. Eräiden arvioiden

Vastaa