Lisää testosteronia luonnollisesti – Parhaat tavat vaikuttaa testosteronin tuotantoon

Testosteroni on niin sanottu mieshormoni, jota erittyy myös hieman naisilla. Testosteroni vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi lihaksien kasvuun ja rasvanpolttoon, sekä libidoon ja jopa elämänlaatuun. Pienentyneet testosteronitasot ovat todellisuus suurimmalla osalla yli 30-vuotiaista miehistä, ja voivat vaikuttaa hyvinvointiin hyvinkin negatiivisesti. Pidemmällä aikavälillä alhainen testosteronitaso voi aiheuttaa sydänsairauksia, ylipainoa, sekä heikentynyttä suorituskykyä fyysisesti ja seksuaalisesti. Kehoon on mahdollista saada lisää testosteronia luonnollisesti.

Suositut tuotteet testosteronitasojen ja halukkuuden nostoon
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
T-Max
 • T-Max®
  Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan. Parantaa lihasmassan kehitystä. Lisää halukkuutta.
  Lunasta -50% alennus!
  SUOSITELTU!
Male Testosterone
 • Male Testosterone
  Kohota miehisyytesi uudelle tasolle extravahvalla Male Testosterone lisäravinteella.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
TestoPlus
 • TestoPlus
  TestoPlus-ravintolisä päivittäin nautittuna auttaa miehisyyden ylläpidossa. TestoPlus koostuu luontaisista ainesosista.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
Extenze
 • Extenze
  Nyt voit parantaa seksielämääsi, suurentaa penistäsi ja tyydyttää kaikkien osapuolten toiveet sängyssä.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!
Erozon
 • Erozon Max
  Tee erektiosta vahvempi ja pidennä sitä jopa 48 minuuttia. Luonnollinen menetelmä!
  Lunasta alennus alta!

Miten saada lisää testosteronia luonnollisesti?

Ikääntyminen vaikuttaa moniin asioihin, myös testosteronin tuotantoon. Miehillä testosteronitaso alkaa laskea tavallisesti noin 30 ikävuoden jälkeen. Laskeneen testosteronitason voi varmistaa lääkärissä, mutta lääkehoidon aloittamisen sijaan elimistöön lisää testosteronia voi hankkia myös luonnollisesti. Testosteronin tuotannon normaalina säilyttäminen voi onnistua esimerkiksi liikunnan ja terveellisten elämäntapojen avulla. Myös vitamiinit ja hivenaineet ovat suuressa osassa testosteronitasojen ylläpitämisessä.

Säännöllinen liikunta

Säännöllisellä liikunnalla on monia positiivisia vaikutuksia terveyteen. Liikunnan avulla voi välttää monia sairauksia ja painokin pysyy kurissa. Jos liikunnan avulla haluaa nimenomaan lisätä testosteronin määrää kehossa, on tähän tutkitusti paras keino esimerkiksi painojen nosto, tai muu voimaharjoittelu. Myös intervallitreeni on todettu tehokkaaksi tavaksi testosteronitasojen nostamiseksi.

Terveelliset elämäntavat

Terveelliset elämäntavat ovat laaja käsite, joihin yleensä kuitenkin luetaan terveellinen ruokavalio, riittävä ja laadukas uni, sekä vapaa-ajasta nauttiminen. Terveellinen ja ravintorikas ruokavalio liittyy olennaisesti myös testosteronin tuotantoon, mutta osata pitäisi myös rentoutua. Rentoutuminen, stressin minimoiminen ja riittävät yöunet parantavat etenkin henkistä hyvinvointia, mutta lisäävät myös testosteronin määrää elimistössä. Myös tupakoimattomuus auttaa testosteronin tuotannon normaalina säilyttämisessä.

D-vitamiini

Yksi elimistölle tärkeimmistä vitamiineista on D-vitamiini. D-vitamiini vaikuttaa pelkän pirteän mielen ja energiatasojen lisäksi myös testosteronin muodostumiseen. D-vitamiinia saa parhaiten auringosta ja ravinnosta, mutta pimeän aikaan on fiksua myös harkita D-vitamiinilisiä. D-vitamiinilla, yhdessä sinkin kanssa, on vitamiineista ja hivenaineista suurin todistettu vaikutus testosteronin määrän luonnolliseen kasvuun.

Lisää sinkkiä

Lisää sinkkiä = lisää testosteronia luonnollisesti! Sinkki on hivenaine, joka vaikuttaa esimerkiksi hiusten hyvinvointiin, mutta myös testosteronin tuotantoon elimistössä. Sinkkiä voi saada kätevästi esimerkiksi lihasta ja kalasta, mutta etenkin kasvisruokavaliota painottavat vanhemmat miehet voivat tarvita sinkki ravintolisän. Ravintolisää ei välttämättä tarvitse ostaa erikseen, vaan esimerkiksi luonnolliset testosteronilisät sisältävät tavallisesti myös aina sinkkiä.

Luonnolliset testosteronilisät

Testosteronin määrää kehossa on siis mahdollisuus lisätä myös luonnollisten testosteronilisien avulla. Sinkin riittävä saanti on testosteronitasojen normaalina pysymiselle yksi suurin edellytys ja tästä syystä parhaat testosteronilisät sisältävät tätä hivenainetta. Sinkin lisäksi testosteronilisä yleensä sisältää magnesiumia ja hormonitoimintaa sääteleviä vitamiineja. Esimerkiksi B6-vitamiini on tavallinen hormonitoiminnan säätelijä, joka on hyvä löytyä testosteronilisästä. Testosteronilisä on turvallinen vaihtoehto testosteronitason nostamiseksi – ja mikä parasta, ainesosiltaan täysin luonnollinen.

Kärsinkö testosteronivajeesta?

Testosteronivajeen oireet ovat usein helposti sekoitettavissa joihinkin sairauksiin tai lääkkeiden haittavaikutuksiin. Testosteronivajeesta tavallisimmin kärsivät yli 25-30 vuotiaat miehet, ja oireita voi olla yksi tai useampia. Testosteronivajeen yleisimmät oireet ovat lisääntynyt hikoilu, väsymys, uniongelmat, mielialan vaihtelut, seksuaalisten halujen vähentyminen ja erektiohäiriöt. Testosteronivajeesta ei tarvitse kärsiä, jos käyttöön ottaa yllämainitut helpot ja luonnolliset keinot testosteronitason normaalina säilyttämiseen.

Suositut tuotteet erektioiden vahvistamiseen
Extenze
 • Extenze
  Nyt voit parantaa seksielämääsi, suurentaa penistäsi ja tyydyttää kaikkien osapuolten toiveet sängyssä.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!
Viagro
 • Viagro
  Viagro auttaa sinua nostamaan erektiosi kokoa ja kovuutta sekä parantamaan seksuaalista suorituskykyäsi.
  Kokeile postikulujen hintaan!
Erozon
 • Erozon Max
  Tee erektiosta vahvempi ja pidennä sitä jopa 48 minuuttia. Luonnollinen menetelmä!
  Lunasta alennus alta!
Penirium
 • Penirium
  Suurentaa penistä.Täysin luonnonmukaiset ja tarkoin valitut korkeapitoisena uutetiivisteenä kapselissa.
  Lunasta alennus alta!
Viagris
 • Viagris
  Viagris on markkinoiden paras luonnollinen tuote peniksen suurentamiseen sekä miehen halujen että kestävyyden lisäämiseen.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
Jaa tämä artikkeli:

K-vitamiinin puutos: syyt, oireet ja puutoksen korjaaminen

K-vitamiinin puutos: syyt, oireet ja puutoksen korjaaminen

K-vitamiini ei ole se tunnetuin vitamiini. Mutta K-vitamiinin puutos voi johtaa moniin ongelmiin, joten sen saanti kannattaa varmistaa. Vitamiinit ovat
Löydä tästä paras silmänympärysvoide rypyille

Löydä tästä paras silmänympärysvoide rypyille

Markkinat ovat täynnä erilaisia ryppyvoiteita. Mutta mikä on se paras silmänympärysvoide rypyille? Silmänympärysalueen iho altistuu melkoisella rasitukselle pitkin päivää. Tämän
Sinkin puute miehillä voi johtaa monenlaisiin vaivoihin

Sinkin puute miehillä voi johtaa monenlaisiin vaivoihin

Sinkki on miehille yksi tärkeimmistä hivenaineista. Sinkin puute miehillä voi johtaa aina erektio-ongelmista hiustenlähtöön. Sinkkiä tarvitaan lukuisiin kehon eri toimintoihin

Vastaa