Luonnon erektiolääkkeet vertailussa – toimivammat tuotteet

Erektiohäiriöt ovat erittäin tavallisia, ja on luonnollista, että lähes jokainen mies tulee kärsimään erektiohäiriöstä jossain vaiheessa elämää. Yleensä erektiohäiriöitä alkaa tulemaan vanhemmalla iällä, mutta niitä saattaa olla nuorempanakin. Tällöin korvaamattomaksi avuksi saattavat olla luonnon erektiolääkkeet.

Elämäntavoista ja –tilanteista johtuvat erektiohäiriöt vaihtelevat vakavuudeltaan ja laadultaan yksilöllisesti. Ylipaino, tupakointi ja runsas alkoholin käyttö ovat asioita, jotka saattavat aiheuttaa erektiohäiriöitä, kun taas stressi, väsymys sekä parisuhdeongelmat ovat yleisiä elämäntilanteista johtuvia syitä. Näihin ongelmiin on hyvä etsiä apua ja hoitaa ne kuntoon ennen kuin ne menevät vakavammaksi.

Erektiohäiriöihin haetaan yleensä apua erektiolääkkeistä, joita on monenlaisia. On luonnon erektiolääkkeet, apteekista saatavat reseptilääkkeet sekä reseptivapaat erektiolääkkeet, joita saa tilattua netistä. Tässä artikkelissa tarkastellaan luonnollisia erektiolääkkeitä, joiden on todettu hoitavat erektiohäiriöitä ja vaikuttavan erektioiden vahvuuteen sekä kestoon.

Suositut tuotteet erektion vahvistamiseen
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
Viagris
 • Viagris
  Tehokas ja luonnollinen tapa suurentaa penistä sekä nostaa haluukkuutta ja kestävyyttä.
  Kokeile vain 6,9€ hintaan!
  - SUOSITELTU!
PotenceXL
 • PotenceXL
  Nyt voit parantaa seksielämääsi, suurentaa penistäsi ja tyydyttää kaikkien osapuolten toiveet sängyssä.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!
TestoPlus
 • TestoPlus
  TestoPlus-ravintolisä päivittäin nautittuna auttaa miehisyyden ylläpidossa. TestoPlus koostuu luontaisista ainesosista.
  Kokeile 6,9€ hintaan!
  SUOSITELTU!

Luonnon erektiolääkkeet

Kun puhutaan luonnon erektiolääkkeistä, niin tarkoitetaan sellaisia tuotteita, joita saa ilman reseptiä, ja jotka ovat ihmiselle luonnollisia. Näiden lääkkeiden vaikutusta erektiohäiriöiden hoitoon usein vähätellään ja apua haetaan vahvoista reseptilääkkeistä, jotka saattavat joillain aiheuttaa sivuoireita, kuten ongelmia verenpaineen kanssa.

L-Arginiini

L-Arginiini on aminohappo, jota saa luonnollisesti ravinnosta. Arginiini lisää typpioksidin määrää veressä, joka taas laajentaa verisuonia, ja näin auttaa erektion muodostumisessa sekä tekee siitä kovemman. Kovempi erektio helpottaa yhdynnässä, ja tekee siitä nautinnollisempaa kummallekin osapuolelle.

Arginiinin käyttö lisää myös hapen ja ravintoaineiden kuljetusta, joka omalta osaltaan tukee erektioiden laatua. Sitä käytetään myös kehonrakennuksessa tuomaan lihaksiin kovemman lihaspumpin verenvirtausta parantamalla.

Ginseng

Ginseng on ikivanha kasvisrohto Aasiasta, jota käytetään yleiskunnon vahvistamiseen. Vähäisestä seksuaalisesta halukkuudesta johtuvien erektio-ongelmien hoitamiseen sen on todettu toimivan. Ginsengin on todettu parantavan myös mieskuntoa ja testosteronitasoja.

Sinkki

Sinkki on erittäin tehokas mineraali testosteronitasojen hoitamiseen. Sinkki lisää testosteronintuotantoa ja pitää huolen siitä, että keho ei rupea tuottamaan estrogeeniä. Sinkkiä suositellaan käytettäväksi säännöllisesti, sillä se omaa muitakin hyödyllisiä vaikutuksia yleiseen hyvinvointiin, kuten ihoon ja hiuksiin.

Tarvitsetko erektioihin reseptilääkkeitä? Voit hakea reseptiä verkossa ja tilata alla olevat lääkkeet suoraan kotiin 24h toimituksella.
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen...)

Reseptivapaat erektiolääkkeet

Nykyään on olemassa myös reseptivapaita luonnollisia erektiolääkkeitä, jotka usein sisältävät näitä yllämainittuja ainesosia sekä muita aineita, jotka ovat optimoitu erektiohäiriöiden hoitoon. Nämä voidaan myös laskea kategoriaan luonnon erektiolääkkeet, sillä ne sisältävät luonnollisia ainesosia.

Näiden lääkkeiden vaikutus voi vaihdella paljon, ja tästä syystä kannattaakin olla tietoinen mitä tilaa. Ulkomailta niitä ei kannata missään nimessä lähteä tilaamaan, sillä ne saattavat sisältää jotain sellaisia aineita, jotka ovat luokiteltu lääkeaineiksi Suomessa. Tulliin jäädessä näistä voi seurata satojen eurojen sakkoja. Tästä syystä kannattaa suosia Suomesta saatavia erektiolääkkeitä.

Muita keinoja erektiohäiriöiden hoitoon

Erektiohäiriöiden luonnolliseen hoitoon voidaan luokitella myös lääkkeiden ohella elämäntapamuutokset. Liikunta on yksi tehokkaimmista hoitokeinoista erektioiden itsehoidossa, sillä se lisää verenvirtausta koko kehossa, ja pitää huolen yleisestä hyvinvoinnista. Säännöllinen liikunta on pakollista terveen seksuaalisen hyvinvoinnin kannalta.

Viagris
Varsinkin vanhemmalla iällä liikunnan merkitys omaan hyvinvointiin korostuu vielä enemmän. Kovempi erektio muodostuu silloin, kun penikseen virtaa enemmän verta. Liikunnalla varmistat sen, että verenkierto sekä myös hapen kulku kehossasi pysyy normaalina.

Huomattavasta ylipainosta kärsivät ihmiset kärsivät muita helpommin myös erektiohäiriöistä. Ylipaino rasittaa kehoa, niin että on helpommin väsynyt ja seksuaalinen halukkuus häviää. Verenkierto ei myöskään toimi samalla tavalla, sillä yleensä ylipaino kertoo myös vähäisestä liikunnasta. Ylimääräisen painon laihduttaminen säännöllisellä liikunnalla ja terveellisemmällä ruokavaliolla saattaa jo itsessään hoitaa erektiohäiriön pois. Siihen tueksi kannattaa ainakin aluksi ottaa luonnon erektiolääkkeet, joita tällä sivulla on mainittu.

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab