OmaLaina

Nosta testosteronitasoja luonnollisesti näillä ruoilla

Testosteroni eli mieshormoni on erittäin tärkeässä roolissa miesten hyvinvoinnissa. Testosteronitasot lähtevät laskuun yleensä 30 ikävuoden jälkeen, toisilla aikaisemmin, toisilla myöhemmin. Joka tapauksessa jokaisella ne alkavat laskemaan, mitä vanhemmaksi tulee. Tästä syystä on hyvä ennakoida ja ehkäistä testosteronitasojen laskua.

Suositut tuotteet testosteronitasojen ja halukkuuden nostoon
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
T-Max
 • T-Max®
  Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan. Parantaa lihasmassan kehitystä. Lisää halukkuutta.
  Lunasta -50% alennus!
  SUOSITELTU!
Male Testosterone
 • Male Testosterone
  Kohota miehisyytesi uudelle tasolle extravahvalla Male Testosterone lisäravinteella.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
Viagro
 • Viagro
  Viagro auttaa sinua nostamaan erektiosi kokoa ja kovuutta sekä parantamaan seksuaalista suorituskykyäsi.
  Kokeile postikulujen hintaan!
  (kaupan päälle penisrengas)
Extenze
 • Extenze
  Nyt voit parantaa seksielämääsi, suurentaa penistäsi ja tyydyttää kaikkien osapuolten toiveet sängyssä.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!

Tämä hormoni vaikuttaa miehen kehossa moniin asioihin, kuten lihasten ja luuston vahvuuteen, siemennesteen tuotantoon, hiusten ja muiden karvojen kasvuun sekä seksuaaliseen suorituskykyyn. Näiden asioiden takia sitä kutsutaan mieshormoniksi, sillä se tekee miehistä miehiä. Jotta nämä kehontoiminnot pysyisivät mahdollisimman hyvinä mahdollisimman vanhaksi, niin on syytä huolehtia omasta testosteronituotannosta. Jo laskemaankin päässeet testosteronitasot on mahdollista saada nousemaan ihan jo ruokavalion muutoksilla. Näiden ruokien on todettu nostavan testosteronitasoja luonnollisesti, eli korjaavan testosteronivajetta.

Tonnikala

Tonnikala sisältää paljon D-vitamiinia, jolla on todettu olevan vaikutusta testosteronituotantoon. Se on vähäkalorinen kala, joka sisältää runsaasti proteiinia, eli sillä on myös positiivinen vaikutus lihaksiisi. Ota kala osaksi viikottaista ruokavaliotasi. Näin saat hyvin D-vitamiinia ja proteiinia.

Rahalaitos

Keltuaiset

Kananmunan keltuaiset sisältävät myös paljon D-vitamiinia. Vaikka niillä onkin hieman huono maine kolesterolin takia, niin keltuainen kuitenkin on ravintorikkaampi, mitä valkuainen. Kolesteroli saattaa olla jopa avuksi testosteronitasojen normaalina pitämisessä. Jos sinulla on ollut kolesterolin kanssa ongelmia, niin keltuaisia kannattaa tietysti välttää.

Maito

Maito on tärkeä kalsiumin, proteiinin ja myös D-vitamiinin lähde. Maito pitää huolen lihaksiston ja luuston hyvinvoinnista. Valitse sellainen maito, joka on vähärasvainen ja sisältää D-vitamiini.

Liha

Liika on aina liikaa, mutta punaisen lihan syönnillä on todettu olevan positiivisia vaikutuksia testosteronin tuotantoon. Valitse lihoista mahdollisimman vähärasvaisia vaihtoehtoja, kuten 8-10% jauhelihaa. Kannattaa syödä mahdollisimman monipuolisesti pitkin viikkoa niin, että joka päivä ei tule punaista lihaa, vaan ruokavalio sisältäisi myös kanaa ja kalaa. Kaloista parhaimpia ovat yllä mainittu tonnikala, sekä lohi, joka sisältää paljon Omega-3 rasvahappoja.

Pavut

Pavut sisältävät paljon D-vitamiinia ja sinkkiä. Sinkillä on todettu olevan positiivia vaikutuksia testosteronitasojen lisäksi siemennesteen tuotannossa. Näistä saat myös kasviperäistä proteiinia, joka tuo taas ruokavalioosi yhden proteiini lähteen lisää.

T-Max

Testosteronitasojen nosto lisäravinteilla

Markkinoilta löytyy nykyään myös todella paljon erilaisia lisäravinteita, jotka auttava sinua ylläpitämään normaalia testosteroniatasoa, kun kehon oma kyky tuottaa testosteronia alkaa hiipumaan. Nämä ravintolisät ovat todella hyvä apu ruokavalion ohelle, jos olet yli 30-vuotias. Ihan mitä tahansa ei kannata kuitenkaan lähteä tilailemaan, vaan suosia on tuotteita, joilla on oikeasti todettu olevan vaikutusta. Yksi suosituimmista tuotteista on T-Max, johon pääset tutustumaan alta.

Lue lisää aiheesta:

Testosteronin puute vaivaa yhä useampaa miestä jo ... Sukupuolihormoneista testosteroni on paremmin tunnettu myös nimellä mieshormoni. Yleensä testosteronin puute yhdistetäänkin vain miesten, ja yleensä v...
Parhaat mieskuntoa parantavat luontaistuotteet ja ... Mieskunnosta puhuttaessa viitataan yleensä miehen seksuaaliseen suorituskykyyn. Mieskunto onkin yksi eniten miesten itsetuntoon vaikuttavista seikoist...
Testosteronin lisääminen luonnollisesti Testosteroni on sukupuolihormoni, jota on aina pidetty miehisyydenmittana. Vaikka se onkin pääasiassa mieshormoni, niin sitä muodostaa myös naisilla n...
Sarviapilan käyttö – miksi ja miten nauttia palkok... Sarviapilan käyttö on monitahoista, sillä sitä voi käyttää mausteena, ravintona ja kasvilääkkeenä. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää tästä mainios...
Parhaat tuotteet ja paikat mistä ostaa testosteron... Testosteroni mielletään usein machoilu -hormoniksi. Mutta miesten ja myös naisten on tärkeä säilyttää testosteronitasapaino, sillä se on tärkeää kehon...

Rahalaitos