Paras gynekologi Helsinki – löydä itsellesi sopivin näiden vinkkien avulla

Parhaan gynekologin löytäminen Helsingistä voi olla hankalaa. Mielipiteet vaihtelevat rajusti ja se mikä sopii toiselle, ei välttämättä ole se sinulle sopivin vaihtoehto. Tärkeintä onkin tietää omat toiveet tulevan gynekologinsa suhteen, ennen kuin sopivaa edes lähtee etsimään. Tämän jälkeen suosituksia voi pyytää esimerkiksi Helsingin alueen luotetuimmilta ystäviltä ja läheisiltä.

Myös internet on yleensä tässä vaiheessa suureksi avuksi. Jos olet siis juuri muuttanut Helsinkiin, olet varaamassa ensimmäistä gynekologiaikaasi tai haluat vain vaihtaa gynekologiasi, käythän läpi seuraavat neljä kohtaa. Paras gynekologi Helsinki / pääkaupunkiseudulla voi löytyä aivan kulman takaa!

1. Listaa tärkeimmät asiat

Moni saattaa suoraan kysyä läheisimmiltä ystäviltään vinkkejä parhaan gynekologin Helsingistä löytämiseksi. Tärkeintä olisi kuitenkin tietää ensin, mitä itse oikeastaan gynekologilta toivoo. Paras gynekologi Helsinki / pääkaupunkiseutu akselilta voi olla erikoistunut esimerkiksi:

 • naistentauteihin
 • synnytykseen tai
 • gynekologisiin syöpiin

Jos siis kärsit esimerkiksi vuotohäiriöistä, voi naistentauteihin erikoistuneen gynekologin etsiminen olla paras valinta. Tai kaipaatko kenties ehkäisyneuvoja? Vai onko raskaaksi tulemisen kanssa ollut ongelmia? Sopivin gynekologi riippuu omasta vastauksestasi.

Gynekologia etsiessä tulisi miettiä myös muita tärkeitä asioita. Onko seuraavilla asioilla esimerkiksi väliä:

 • Onko gynekologi nainen vai mies?
 • Onko gynekologin vastaanotto Helsingissä vai lähialueilla?
 • Toimiiko gynekologi yksityisellä vai julkisella puolella?

Yksityinen gynekologi voi olla paras vaihtoehto esimerkiksi, kun lääkärin sukupuolen haluaa päättää itse. Toisaalta julkisella puolella vastaanottomaksut ovat tavallisesti taloudellisempi vaihtoehto. Se, mikä on kenellekin sopivin vaihtoehto, riippuu jokaisen omista toiveista. Vasta, kun omat mieltymykset ovat selvillä, on aika konsultoida läheisiä ja tuttuja.

Lääkkeet helposti ja turvallisesti 73 eri vaivaan verkkoapteekkimme kautta Katso hoidot tästä

2. Konsultoi läheisiä ja tuttuja

Huhupuheeseen ei välttämättä aina ole luottaminen, mutta uutta gynekologia etsiessä asia voi olla päinvastoin. Luota siis tässä asiassa lähipiiriisi ja kysy suosituksia esimerkiksi perheenjäseniltä. Myös läheiset ystävät ovat hyvä lähde parhaan gynekologin löytämiseksi.

Jos olet kuitenkin vasta muuttanut Helsinkiin muualta, voi olla ettei lähipiiriä ole vielä kaupungissa ehtinyt muodostua. Tällöin hyvä tapa on tarkistaa eri gynekologien arvosteluita netistä ja listata ylös muutama lupaavimmalta vaikuttava vaihtoehto. Älä siis nappaa ensimmäistä vinkkiä vaan karsi myöhemmin useammasta vaihtoehdosta itsellesi paras.

3. Tarkista meriitit

Kun itselle sopivalta vaikuttavia gynekologi vaihtoehtoja on löytynyt muutama, on aika tarkastaa gynekologien meriitit ja laillisuus. Paras gynekologi Helsinki / pääseutu akselilta ei ole siis ainoastaan suosittu, mutta tavallisimmin myös hyvin ansioitunut. Luotettavimpien gynekologien tiedot löytyvä tavallisesti verkosta, mutta gynekologin vastaanotolle voi tietenkin myös aina soittaa. Oma yleislääkäri voi myös osata suositella tai vahvistaa parhaalta vaikuttavan gynekologin luotettavuuden.

4. Varaa aika

Vaihtoehtojen rajauduttua yhteen parhaimmalta vaikuttavaan, on aika varata aika. Jos uudelle gynekologille meneminen jännittää, voi alkuun pyytää vaikka vain pelkkää keskusteluaikaa. Kaiken mennessä suunnitelmien mukaan ja olo on miellyttävä, voi ajan varata perusteellisempiin tutkimuksiin.

Muistathan kuitenkin, että juuri itselle sopivimman ja parhaan gynekologin löytäminen voi joskus vaatia kärsivällisyyttä. Suomen parhaita mahdollisia gynekologeja on kuitenkin nimenomaan Helsingissä useita, joten toivosta ei tule luopua. Neljä ylläolevaa kohtaa ovat hyvä alku ja tie oman, pitkäaikaisen, gynekologin löytämiseksi.

Coffee Zero
 • Coffee Zero
  Norjassa kehitetty Coffee Zero terveyskahti, jota on myyty lähes 100 000kpl.
  Katso tuotteen tiedot! Kokeile ilman postikuluja! - SUOSITELTU!
Piperinox
 • Piperinox
  Patentoitua BioPerine®-koostumusta sisältävä Piperinox on tehokas tuote painonpudotukseen.
  Katso tuotteen tiedot - Täysi tyytyväisyystakuu!
Green Coffee
 • Vihreä Kahvi
  Auttaa sinua laihtumaan vaivattomasti, turvallisesti ja terveellisesti ilman lisäaineita.
  Kokeile 1€ hintaan!
Aktiivi T5 Plus + Vadelmaketoni
 • WeightWorld.fi
  Laaja valikoima eri laihdutustuotteita. Ota näistä apua painonpudotukseesi.
  Katso kaupan valikoima!

Onnistuuko verenpaineen mittaus makuulla?

Onnistuuko verenpaineen mittaus makuulla?

Verenpaineen seuranta kotona on paras tapa pysyä selvillä verenpainearvoista. Mutta onnistuuko verenpaineen mittaus makuulla? Kotiseuranta on ehdottoman tärkeää, jos kärsit
Mitä tehdä kun ihonalainen finni ei parane

Mitä tehdä kun ihonalainen finni ei parane

Näppylät eivät tunnu, eivätkä näytä mukavalta. Mitä siis tehdä jos ihonalainen finni ei parane? Ihonalainen finni ei ole vain inhottava
Näin löytyy hyvä ilmankostutin makuuhuoneeseen

Näin löytyy hyvä ilmankostutin makuuhuoneeseen

Kuiva huoneilma voi ärsyttää ihoa, limakalvoja ja hengitysteitä. Miten löytää hyvä ilmankostutin makuuhuoneeseen estämään juuri näitä ongelmia? Vietämme joka päivä